€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hygiëne

HYGIËNE VAN KOP TOT TEEN

De afdeling Hygiëne omvat een uiteenlopend gamma aan producten voor in de badkamer, in de slaapkamer,… Zo vind je hier heel wat oliën, melk, zeep,… en dergelijke meer voor in bad of onder de douche. Ook je deodorant voor nadien kan je bij ons vinden.

De laatste jaren wordt er ook steeds meer aandacht besteed aan handhygiëne. Het hoeft dus niet te verbazen dat je ook hiervoor bij ons terechtkunt, alsook voor haarverzorging of voetverzorging. Voor mond- en tandverzorging geldt hetzelfde. Mondspoelmiddel? Tandpasta voor gevoelige tanden? Kleefcrème? Je haalt het met enkele klikken in huis.

 Tot slot vind je in deze categorie ook zalf, zeep, doekjes,… voor de intieme hygiëne naast voorbehoedsmiddelen en glijmiddelen. Al onze producten worden in een anonieme witte doos verzonden, waardoor je je dus zeker geen zorgen hoeft te maken over je privacy.

Transport en levering worden bovendien gratis aangeboden door Pharma De Cock in België en Nederland bij aankopen vanaf 50 euro. Levering mogelijk binnen de 24 uur na verwerking van je bestelling worden je producten thuis of op een andere locatie bezorgd.