€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

EHBO

Op alles voorbereid met een EHBO kit in huis

Een sneetje in de vinger tijdens het koken, een blauwe plek na je gestoten te hebben, hete koffie morsen op je hand,…  Onaangename dingen gebeuren vaak in een mum van tijd, maar meestal heb je er veel langer last van. En dan is het nog altijd beter om snel je wonden of kwaaltje te kunnen verzorgen. Voorzien in een EHBO-hoekje in huis is daarom altijd een goede investering, want wie heeft zich nog nooit gesneden of een blauwe plek gehad?

Bij een wonde heb je dan ook liefst ontsmettingsmiddel, kompressen, kleefpleisters of zelfs gaasverband in huis, naast algemeen verzorgingsmateriaal. Ook voor dermatologische kwalen zoals de verzorging van brandwonden of het herstel van littekens kan je bij ons terecht. Blauwe plekken en spierpijn of gewrichtspijn pakken we dan weer doeltreffend aan dankzij de nodige zalf, balsem of patches. Met een steunverband kan je desondanks toch gemakkelijk op stap.

Reken op Pharma De Cock voor een kwalitatieve EHBO kit. Een ongelukje is ook in huis snel gebeurd, dus we kunnen maar beter goed voorbereid zijn. Transport en levering zijn bovendien gratis voor bestellingen van meer dan 50 euro.