€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Cosmetica

Make up en cosmetica voor man en vrouw

Alles wat je in onze fysieke apotheek kunt aankopen, is eveneens beschikbaar op onze online pagina. En bij ons kan je ook terecht voor een uitgebreid aanbod cosmetica producten. We leveren je bestelling binnen de 24 uur na verwerking bij je thuis af. De bestellingen gebeuren altijd op discrete wijze, in een anonieme witte doos. We doen hiervoor een beroep op een professionele pakjesdienst.

Ontdek ons aanbod cosmetica en make-up. Of het nu gaat om gezichtsverzorging en gezichtsreiniging of lichaamsverzorging en lichaamsreiniging, bij ons vind je de geschikte producten voor jouw huid, gezicht, lichaam. We beschikken zelfs over een apart hoekje speciaal voor de heren onder ons, want ook zij zouden voldoende aandacht moeten besteden aan hun lichaam en dat doen ze gelukkig ook almaar vaker.

Voor de lippen, voor de ogen, voor de handen, voor de voeten,… We hebben cosmetica producten voor het volledige lichaam. Haarverzorging wordt daarbij zeker niet vergeten. Voor wie veel belang hecht aan een verzorgde en gezonde huid bieden we ook voedingssupplementen aan, specifiek voor de huid.