€ 0,00

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Baby

Alles voor de baby en mama & papa

De geboorte van een kind is een wonderbaarlijke gebeurtenis die je ontzettend gelukkig maakt, maar we mogen niet vergeten dat het een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Elke baby verdient de beste zorgen en die wil je als mama of papa natuurlijk kunnen geven.

Bij Pharma De Cock vind je daarom heel wat producten voor baby’tjes, maar ook voor de toekomstige moeders zelf. Voor de baby’s hebben we speciale babyvoeding, fopspenen, zuigflessen, spenen en een heleboel accessoires. Daarnaast vind je ook geneesmiddelen terug voor als je kindje ziek is.

Het boezemt mogelijk een beetje angst in, zeker als het je eerste kindje is, maar we zijn er zeker van dat je een goede mama of papa zal zijn. Wij zullen er in elk geval voor zorgen dat je bestelling binnen de 24 uur na verwerking bij jou thuis geleverd wordt, of op een andere locatie naar keuze. In het uitzonderlijke geval dat een product uit voorraad is, laten we dit zo snel mogelijk weten. Bij aankopen vanaf 50 euro kunnen we bovendien het transport en de levering gratis aanbieden.